Advertorial

Door Tweakers Partners

Huawei MateView: draadloze 4k+ Ultra HD-monitor met 3:2-beeldverhouding

28-10-2021 • 08:00

30 Linkedin Whatsapp

Huawei legt zich de laatste jaren niet alleen op smartphones, maar ook op andere producten toe. Enerzijds noodgedwongen, anderzijds omdat de elektronicagigant een compleet ecosysteem aan eigen technologieproducten voor ogen heeft. Met Huaweis eerste monitorlijn, onder de naam Huawei MateView, introduceert het Chinese bedrijf het MateView- en MateView GT-scherm. Het eerstgenoemde scherm valt op door zijn unieke vormgeving en technische innovaties.

Eerst de basics: de Huawei MateView is een 28,2 inch groot 4k+ Ultra HD-ips-scherm. De monitor ondersteunt 98% van het DCI-P3-kleurengamma en 100% van het sRGB-kleurengamma. Het beschikt over een VESA DisplayHDR 400-certificaat.

Met deze monitor richt het merk zich duidelijk op de zakelijke markt van creatieve gebruikers en kantoormedewerkers die voor een uniek, groot scherm gaan. Mensen die wat ontspanning zoeken, kunnen op de MateView eventueel een niet al te veeleisende game spelen, maar FreeSync en een lage responstijd zijn nadrukkelijk niet aanwezig. Gamers kunnen daarom beter uitwijken naar het MateView GT-model, Huaweis monitor die specifiek op die tak van sport is gericht.

Unieke, strakke vormgeving

De monitormarkt is behoorlijk competitief. Voor een eerste proeve van bekwaamheid dien je als nieuwkomer dus met iets nieuws te komen. Dat wil Huawei op meerdere vlakken doen. In de eerste plaats is er het design. Vriend en vijand zullen het erover eens zijn: de strakke vormgeving zorgt voor een luxe uitstraling, mede dankzij het gebruik van een aluminium-legering. Het is echter met name het formaat waarmee de monitor letterlijk afwijkt van de rest; het scherm heeft een 3:2-beeldverhouding. Deze afwijkende beeldverhouding is vooral ontwikkeld voor grafische ontwerpers en kantoorgebruik waarbij 3:2 veelal als gebruiksvriendelijker wordt ervaren. Daarnaast is de MateView zo ontworpen dat hij in principe met alle randapparatuur kan werken. Beschik je al over een Huawei MateBook-laptop, dan vormt die een mooie match, aangezien deze laptops allemaal een 3:2-beeldscherm hebben. De monitor kent vierkante in plaats van horizontale afmetingen en met die grotere beeldverhouding komt een ongebruikelijke 4k+ native resolutie van 3840x2560 pixels. Dat levert een totaal van 9,8 miljoen pixels op, waarmee het scherm beelden met meer dan 1 miljard kleuren kan tonen, een flinke extra ten opzichte van wat mogelijk is met de 8,3 miljoen pixels bij gewone 4k-schermen.

Neem daarbij de dunne schermranden en de 94% screen-to-body-ratio met een magnetisch achterpaneel en het is duidelijk dat de MateView voor een minimalistische maar moderne look gaat. Deze aanpak vertaalt zich ook in de bediening van de monitor. De Huawei MateView introduceert een verborgen Smart Bar met een handige touch-interface onderaan het scherm, volledig uit het zicht. Hiermee kunnen gebruikers verschillende display-instellingen aanpassen.

Zo kun je snel naar links en rechts vegen over de balk om het luidsprekervolume aan te passen, terwijl je door met twee vingers te vegen door de verschillende ingangen van de monitor gaat. Een enkele tik opent het instellingenmenu waar je vervolgens doorheen kunt vegen. Met enkele tikken bevestig je en met een dubbele tik keer je terug. Voor mensen die zo min mogelijk knoppen op hun apparaten willen, is dit een uitkomst.

In de in hoogte verstelbare standaard van de MateView zijn twee naar voren gerichte luidsprekers ingebouwd, samen met twee microfoons met ruisonderdrukking-algoritmen die geluid oppikken tot op vier meter.

aritkel huawei

Aansluitingen: met draad én draadloos

Qua aansluitingen zijn er genoeg mogelijkheden. Zo heeft Huawei de MateView volgestopt met alle standaardpoorten. Computers kunnen worden aangesloten via HMDI, Mini DisplayPort of USB-C. Deze aansluitmogelijkheden zijn te vinden aan de achterkant, met uitzondering van de USB-C-connectiviteit. De USB-C-poort aan de achterzijde wordt uitsluitend gebruikt voor voeding, terwijl de USB-C-poort aan de zijkant bedoeld is voor het aanleveren van beeld.

Er bevinden zich ook nog twee USB-A-poorten aan de zijkant van de monitor, samen met een 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Naast beeldschermconnectiviteit levert de USB-C-poort tot 65W stroom aan aangesloten apparaten en kunnen bestanden tussen de USB-poorten worden overgedragen. De Huawei MateView kan dus ook een smartphone of laptop snel opladen terwijl het beeldscherm in gebruik is.

Innovatief is de mogelijkheid om je smartphone, tablet of laptop draadloos te verbinden met de monitor en de content van je hardware als het ware naar het beeldscherm te casten. Voor Huawei-smartphones is er daarbij met de OneHop-functie een extra optie. De eigenaar ervan hoeft alleen maar de wifiverbinding, bluetooth en NFC-scanner aan te zetten en het symbool op de voet van de Huawei MateView even aan te tikken. Helaas werkt deze functie vooralsnog niet bij andere Android-smartphones.
Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om draadloos Huaweis EMUI Desktop Mode te starten. Deze draadloze projectie wordt ondersteund door Windows-pc's en -laptops, en door een selectie van nieuwere Huawei-smartphones. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat EMUI niet de volledige resolutie van het scherm ondersteunt. De monitor wordt bij het gebruik van de draadloze weergavefunctie voor pc begrensd op 3240x2160 pixels. De MateView ondersteunt ook DLNA-casting voor het afspelen van content.

Eerste goede stap

De Huawei MateView beschikt over de Low Blue Light- en Flicker Free-certificeringen van TÜV Rheinland. Daarbij benadrukt het bedrijf zijn inzet om schadelijke lichtemissies effectief te filteren en mogelijke vermoeidheid van de ogen als gevolg van schermflikkeringen te verminderen. Het past in de aanpak van Huaweis eerste schreden op de monitormarkt. De Huawei MateView lijkt dan ook een goed ontworpen monitor, zowel in esthetisch opzicht als met het oog op de lay-out van de uiteenlopende functies.

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar een advertorial en tot stand gekomen dankzij Huawei en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers-events zoals Meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Kijk hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].

Reacties (30)

30
30
12
4
0
16
Wijzig sortering
Zie ook hier de niet gesponsorde review van deze monitor: reviews: Huawei MateView 28"-monitor - Innovatief maar niet perfect

edit: Ik probeer niet te insinueren dat de review beïnvloed zou zijn door deze advertorial, maar ik denk dat het een benodigde toevoeging is voor mensen die interesse hebben in het product. Ik ben zelf best positief over de (video) review van deze monitor.

[Reactie gewijzigd door JJ White op 21 september 2021 14:20]

De "niet gesponsorde" review heeft echter wel een hele aparte rare conclusie.
Wegens zijn unieke beeldverhouding, eenvoudige bediening en gebruikersvriendelijke aansluitmogelijkheden verdient de MateView een Innovation-award. De matige beeldkwaliteit nemen we in dit geval voor lief, en de hoge prijs is inherent aan een niche-product. Er is immers geen enorme prijsconcurrentie op 3:2-panelen.
\

Het meest trieste is dat tweakers dus de matige beeldkwaliteit voor lief neemt en toch een award geeft. Misschien ligt het aan mij maar bij een scherm waar je naar kijkt gaat het toch om beeldkwaliteit ?
We hebben dit vaker gezegd, maar ik herhaal het graag: Redactie wordt bij tweakers niet beïnvloed door commercie. Ik snap dat het verschijnen van een advertorial over een product waar ook een review van online is gekomen een ander beeld schetst en dat is heel jammer.

De review is los van onze commerciële afdeling tot stand gekomen en de keuze om deze monitor te bespreken in een redactionele review is er eentje die wij als redactie zelf hebben gemaakt, zonder de wetenschap dat er een advertorial van zou komen. In de review worden de negatieve aspecten van het scherm ook niet onder stoelen of banken gestoken.

Het feit dat de monitor een Innovation Award heeft gekregen is een keuze die door onze monitorredacteurs is gemaakt. Waarom de monitor deze award heeft gewonnen wordt volgens mij ook goed uitgelegd in de conclusie van de review.

De Innovation Award is juist een waardering die we geven aan producten die toffe verniewingen bieden, maar waar wel scherpe kantje aanzitten zodat ze niet in aanmerking komen voor onze andere 'reguliere' awards. Zie ook deze uitleg over de Innovation Award:

"Sommige producten zijn vernieuwend en hebben het potentieel de markt te veranderen, maar ze zijn nog niet geheel uitgekristalliseerd. Dat maakt ze voor veel kopers een investering met voors en tegens, maar wij erkennen de vernieuwing die het ondanks de aanwezige beperkingen biedt."

Wellicht dat we de criteria voor die Award verder moeten aanscherpen en daarvoor gaan we de discussie graag met jullie aan. Maar nogmaals, deze review stond geheel lof van de advertorial die nu online is gekomen en is opgezet en uitgevoerd zonder weet dat die advertorial eraan kwam.
We hebben dit vaker gezegd, maar ik herhaal het graag: Redactie wordt bij tweakers niet beïnvloed door commercie. Ik snap dat het verschijnen van een advertorial over een product waar ook een review van online is gekomen een ander beeld schetst en dat is heel jammer.

De review is los van onze commerciële afdeling tot stand gekomen en de keuze om deze monitor te bespreken in een redactionele review is er eentje die wij als redactie zelf hebben gemaakt, zonder de wetenschap dat er een advertorial van zou komen. In de review worden de negatieve aspecten van het scherm ook niet onder stoelen of banken gestoken.
Dat is allemaal leuk en aardig...maar het feit blijft dat die "review" amper 4 dagen geleden is gepubliceerd, en vandaag komt om stipt 0800u een *betaald* artikel ("advertorial") over hetzelfde product.

Dat is géén toeval meer, maar simpelweg een voorbedachte tactiek of strategie in overleg met de fabrikant. En dan is het ook zéér waarschijnlijk dat die review van 4 dagen geleden beïnvloed is, om een beter beeld (no pun intended) te geven van de monitor, dan dat de monitor daadwerkelijk verdient.


Sorry hoor...maar "onpartijdig" my 4ss!
Ik ga jou ongetwijfeld niet van gedachten veranderen, maar nogmaals en zonder enige terughoudendheid: De review was géén opzet tussen commercie en redactie, maar was een zelfstandige keuze van de redactie.

Het 'toeval' dat er vlak na de review ook een commerciële uiting online komt is te verklaren: het product is net op de markt gekomen. Dat is het moment dat fabrikanten reviewsamples aan de pers aanbieden én tegelijkertijd ook de periode waarin ze media-aandacht in de vorm van bijvoorbeeld advertorials inkopen.

Dat gebeurt niet alleen bij dit product, dat gebeurt ook bij (grote) lanceringen in tal van andere productgroepen, variërend van smartphones en laptops tot televisies en grafische kaarten. Ik snap dat dit de indruk wekt dat er sprake is van een vooropgezet plan, maar dat is dus niet zo. Sterker nog, het feit dat beide artikelen zo snel achter elkaar online komen, komt juist omdat we niét met elkaar overleggen over wat de redactie test en hoe we dat doen.
Of er nou wel of niet opzet is tussen commercie en redactie, naar de buitenwereld kunnen ook dit soort toevalligheden aan de tafelpoten van jullie journalistieke integriteit zagen. Als je (op de langere termijn) geloofwaardig wilt blijven als platform moet je hier bewust keuzes in maken denk ik. Hoe integer jullie ongetwijfeld ook zijn, als je de schijn tegen hebt is dat onderaan de streep weinig waard.
Dat ben ik me inderdaad bewust. Juist het feit dat we redactie en commercie gescheiden houden - iets waarvan ik weet dat het bij andere publicaties niet het geval is - speelt dit soort situaties wellicht in de hand. Je zou kunnen stellen dat het voor de beeldvorming slimmer is om wél met elkaar te overleggen en zo te zorgen dat redactionele artikelen en commerciële uitingen niet vlak achter elkaar gepubliceerd worden. The irony. ;)
Het lijkt mij prima om als Tweakers intern te zeggen: we kiezen er nu bewust voor om commerciele uiting van partij X niet te accepteren, omdat zij op dit moment ook redactioneel aan bod komen bij ons (en in dit specifieke geval ook een of andere award hebben gekregen van ons). Tegelijkertijd snap ik ook de uitdaging die je schetst, zeker wanneer producten net nieuw uitkomen. De adverteerder en de redactie met haar review hebben dan hetzelfde publiek. :)
De Innovation-award is ook pertinent geen koopadvies: voor producten die je omwille van prijs of kwaliteit 'moet' kopen, hebben we awards als Excellent en Great Value.
Daarom ook de 'definitie' van de Innovation-award:
Sommige producten zijn vernieuwend en hebben het potentieel de markt te veranderen, maar ze zijn nog niet geheel uitgekristalliseerd. Dat maakt ze voor veel kopers een investering met voors en tegens, maar wij erkennen de vernieuwing die het ondanks de aanwezige beperkingen biedt.
Niet per se een aanrader, wel vernieuwend (en dat is ontegenzeggelijk het geval hier, want de enige 3:2-monitor die je momenteel kunt kopen :) )
Fabrikanten maken voor de massa maar al te graag gebruik van award vermeldingen. De doorsnee consument die straks een reclame ziet en daarbij tweakers innovatie award weet echt niet dat het geen koopadvies is.

Je kan een band van een auto maken die 2x langer meegaat, waar recycling producten in zit maar als je remweg 2x langer is, de wegligging stukken minder dan behoort zoiets geen award te krijgen.

Blijf er bij als je als commentaar geeft matig beeld en het gaat om een beeldscherm hoort dat geen award bij.
Vond dat ook heel grappig. De belangrijke eigenschap van een monitor naar mijn mening is de beeldkwaliteit! de rest is gewoon extra/nice to have featuress.
In dat geval moet je verder kijken, maar voor sommige mensen zijn andere features heel belangrijk (zoals 'draadloos', of een bepaalde input-mode), en daarvoor is dit scherm. Hij levert wat in op beeldkwaliteit (wellicht niet bewust) en geeft een 3:2 formaat daarvoor terug, en dat vind ik dan weer heel interessant.
Iedere gebruiker bepaalt zelf wat het belangrijkste voor hem is. Het is niet zo dat dit van "ronka-standaard" afhangt. Voor mij persoonlijk is deze monitor een goede koop. Waarom?
  • Het lezen van pdf-bestanden wat ik vrij veel doe. Comics lees ik op zijn tijd ook graag. Het is niet prettig dat je steeds moet lopen scrollen. Twee volledige pagina's naast elkaar kunnen lezen, lijkt me ideaal. Voor Internet pagina's boeit het me niet zo omdat die geen vaste lengte hebben. Dat er een zwarte balk komt bij films? Nou en?
  • De verstelbaarheid in hoogte. Ik heb nu een stapel boeken onder mijn beeldscherm staan. Het is enorm belangrijk voor je lichaamshouding en daarmee gezondheid dat het beeldscherm op de goede hoogte staat.
  • Het kunnen dimmen van het scherm. Ik heb nu een 27" full HD Illiama die ik heel ver kan dimmen. Dat vind ik heel prettig, meer als papier, en daardoor slaap ik altijd goed. Ik heb een jaar geleden nog een TV teruggebracht omdat hij op laagste helderheid mij nog te fel was. Er is een trend naar schermen als maar meer lichtopbrengst te geven en daarbij ook het minimum te verhogen. Kijkhoek is voor mij onbelangrijk.
  • Superstrak kleurrijk scherm vind ik eerder een afleiding dan een winstpunt. Ik vind sowieso veel HDR afbeeldingen een overdreven kleurweergave hebben. Het negatieve effect daarvan is dat je de normale leefomgeving als kleurarm en grijs gaat ervaren. Dat is een groter verlies dan meer kleur op het scherm aan winst oplevert. Ik wil liever mijn gevoeligheid bewaren. Overdaad schaadt.
  • De combinatie van schermgrootte en resolutie vind ik belangrijk. Groter scherm kan je wat verder weg zetten wat prettig is. Meer resolutie geeft meer ruimte en het lezen van teksten wordt daardoor aangenamer en minder vermoeiend.
  • Uiterlijk is mooi. Dat is mooi meegenomen
  • Ben maar een causual gamer en dit voldoet
Puur zakelijk lijkt me dit een prima monitor, ook thuis als je enkel laptop gebruikt, of net als ik veel leeswerk doet op de PC, en ook voor mensen die pagina's opmaken, DTP.

[Reactie gewijzigd door Elefant op 22 september 2021 12:36]

Iedereen mag zijn eigen mening hebben natuurlijk, daarom ik heb ik het ook er bij gezet ''naar mijn mening''
Het feit blijft, het gaat hier om een monitor , belangrijkste eigenschap is gewoon het beeldscherm en de rest zijn gewoon ''nice to have features''.

Voor dit prijs zijn er zat alternatieven 3:2 formaat op de markt, en zijn goedkoper ook nog met betere beeld kwaliteit.

Is net als je een telefoon koopt, gebruiken ze lage kwaliteit microfoon en speaker maar alle nice features staat erin.
Daar ga je weer. Je presenteert je mening als feit
Het feit blijft, het gaat hier om een monitor , belangrijkste eigenschap is gewoon het beeldscherm en de rest zijn gewoon ''nice to have features''.
Je bedoelt de mening blijft ...
Jij vindt "beeldkwaliteit" het belangrijkste. Als je goed had opgelet, weet je dat hij prima presteert voor een IPS paneel. Er is niets mis met de beeldkwaliteit.

Dat het beter kan is een feit, dat dit het belangrijkst is, is een mening.
idd je zou bijna denken dat er maar een award is gegevens vanwege deze advertentie. Dit zal toch al weken geleden afgesproken zijn?
Bij tweakers lopen dit soort dingen altijd gescheiden, zeggen ze. Soms krijg ik ook een ander gevoel maar ja dat is mijn gevoel jou gevoel en niet meer dan dat.
Wat is er precies triest aan? Het is een innovation award en dat kan toch? Ik zie best veel pluspunten die andere bouwers nog niet aanbieden en daarmee is dit scherm dus innovatief.
Daarmee is due award dus terecht.
Die mening mag je hebben maar innovatief omdat er een paar leuke zaken op zitten maar waar het uiteindelijk om gaat het beeld is van matige kwaliteit.
Aangezien een award voor het hele product gegeven wordt en een award toch een ding is keur je daarmee het hele product inclusief matig beeld goed.

Als de hoofdzaak van het product matig is en dat is het beeld waar het hier om draait behoort het geen enkele award te krijgen.
Om dan gelijk "Matige beeldkwaliteit" te lezen bij minpunten helpt niet mee :+
Ah dat scherm dat één ding moet doen maar dus een slechte beeldkwaliteit heeft?
idd en tweakers neem in de conclusie die slechte beeldkwaliteit op de koop toe en geeft nog een award. We lijken wel vergeten te zijn waar het bij een beeldscherm om gaat, het beeld en de kwaliteit. Maar alles wat er omheen zit heeft schijnbaar meer waarde dan de beeldkwaliteit. 8)7
We weten natuurlijk dat de redactie zich echt niet om commerciële redenen laat ompraten maaar op deze manier was de keuze voor die award wel écht héél ongelukkig

Als je de reacties op die review leest dan moet je je misschien afvragen of of je omwille van de scijn en het vertrouwen in (en van) de community dit soort reclame keuzes niet moet maken

Toch nog wel een tip voor beide teams Er zijn van die artikelen die nooit een award mogen winnen

Een beeldscherm met slecht beeld
Een soundbardie af en toe kraakt
Een powerbank die geen stabiel voltage levert


Hoe goed dergelijke producten op alle vlakken ook zijn
Hoe geweldig nieuwe features ook lijken

Een award zou alleen moeten kunnen als de core taak ook ruim voldoende is

[Reactie gewijzigd door i-chat op 21 september 2021 10:01]

Als kleinere telefoons niet verkopen dan maar zo groot mogelijk.

Als ultrawide niet werkt dan maar weer richting 4:3?
Wie zegt dat ultrawide niet werkt?

Persoonlijk vind ik 3:2 wel interessant om er 2 naast elkaar te hebben. Ik heb toch vaak wel veel loze ruimte aan de zijkanten (16:9 verhouding). Dat is eigenlijk zonde.
Met 2 haal je toch het idee van het formaat weg?

Ze zeggen grafische (en kantoor) toepassingen, in 3D Studio en Photoshop is het juist fijn om ruimte te hebben voor je toolbars.

Heb 2x het artikel gelezen en het enige wat ik kan bedenken is full on werkscherm en een scherm of laptop ernaast voor de toolbars e.d.

Edit: ultrawide werkt niet top in de verkopen, dus ze proberen iets nieuws als unique selling point, maar ik betwijfel of dit echt is omdat het als handig wordt ervaren. Hoor wel bij ultrawide eigenaren ik mis verticale pixels (bijv 3440x1440), maar zelden bij 16:9 of 16:10.

Edit2: en ik zie oprecht nu pas dat het om een advertorial gaat, zo voelt het ook.

[Reactie gewijzigd door JDx op 21 september 2021 08:20]

3:2 bestaat al jaren in laptops en is ook echt heel fijn kwa gebruikerservaring en productiviteit. Ik zou het liefst mijn monitor, laptop en tablet allemaal in 3:2 willen hebben.
Met 2 haal je toch het idee van het formaat weg?

Ze zeggen grafische (en kantoor) toepassingen, in 3D Studio en Photoshop is het juist fijn om ruimte te hebben voor je toolbars.

Heb 2x het artikel gelezen en het enige wat ik kan bedenken is full on werkscherm en een scherm of laptop ernaast voor de toolbars e.d.

Edit: ultrawide werkt niet top in de verkopen, dus ze proberen iets nieuws als unique selling point, maar ik betwijfel of dit echt is omdat het als handig wordt ervaren. Hoor wel bij ultrawide eigenaren ik mis verticale pixels (bijv 3440x1440), maar zelden bij 16:9 of 16:10.

Edit2: en ik zie oprecht nu pas dat het om een advertorial gaat, zo voelt het ook.
Ja voor mij is dit ook weer een stap terug, we zijn voor een goede rede van 4:3 naar 16:9 gegaan, en met films is vooral 2.35:1 en 2.37:1 en 2.39:1 normaal, wat 21:9 is, maar na jaren met 4:3 gewerkt te hebben, was 16:9 een verademing, en toen 21:9 steeds meer gemeengoed werd in de computer wereld, was dat zeker een verademing, wil niet meer terug naar 16:9 en al helemaal niet meer naar 4:3.

Me vader kijkt veel films op zijn computer, en die heeft ook een 21:9 monitor en hij wil absoluut niet meer terug naar 16:9, meeste films worden gefilmd in 21:9, alleen als hij series kijkt heeft hij weer links en rechts zwarte blaken, het is maar wat je het meest kijkt, films of series, of zo als ik er ook me game.
Voor een IDE met code is verticale ruitmte heel prettig. Een scherm op zijn kant is mij net te gek, maar dit formaat spreekt me wel aan.
Dat zou misschien kunnen, maar ik vind het vaag dat ze over de grafische wereld en kantoorgebruik beginnen enzo, alsof het algemeen een fijn formaat wordt gevonden terwijl het er amper is.

Maar goed, het was ook een ad.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee