Restaurant Blossem, het nieuwste project van de Beyond Taste-groep uit Oosterhout, gaat donderdag van start in Breda. Vorige week was er een proefavond.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Blossem, het nieuwste project van de Beyond Taste-groep uit Oosterhout, gaat donderdag van start in Breda. Vorige week was er een proefavond. © Ron Magielse/Pix4Profs

Creatief met een ketelhuis: met restaurant Blossem kan Beyond Taste zich helemaal uitleven

OOSTERHOUT/BREDA - In het ketelhuis van de voormalige Nibb-it-fabriek in Breda start donderdag restaurant Blossem. Het is een project van de Beyond Taste-groep uit Oosterhout. ,,Hier komt onze culinaire en creatieve kant samen”, zegt oprichter Rob van den Broek.

  1. Wonder boven wonder: arts dacht dat deze amateurvoetballer nooit zou voetballen, tóch is hij nu terug
    PREMIUM

    Wonder boven wonder: arts dacht dat deze amateur­voet­bal­ler nooit zou voetballen, tóch is hij nu terug

    Thomas Dols (29) heeft ondanks ernstige tegenslagen zijn plek op het veld bij Rijen heroverd. Na twee ingrijpende kruisbandblessures, de eerste aan het einde van 2019 en de tweede midden 2022, stond de aanvaller voor enorme uitdagingen. Zijn eerste herstelperiode duurde bijna een jaar, een tijd die hij beschrijft als buitengewoon zwaar. ,,De terugkeer naar het veld was onzeker, vooral op amateurniveau.”
    Rijen