Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Manchester City wint na achterstand van FC Porto: 3-1

Manchester City heeft met een zege van 3-1 op FC Porto de leiding genomen in poule C in de Champions League. De Engelse ploeg vocht zich terug na een achterstand.

Binnen het kwartier verzorgde Luis Diaz de openingstreffer namens de Portugezen. Lang kon Porto niet genieten van die voorsprong want een overtreding van verdediger Pepe leidde enkele minuten later tot een penalty, die Sergio Agüero benutte. In de tweede helft besliste de ploeg van trainer Pep Guardiola de wedstrijd met twee treffers. İlkay Gündoğan schoot uit een vrije trap fraai raak en invaller Ferran Torres maakte de laatste goal van het duel.

Het andere duel in poule C tussen Olympiakos Piraeus en Olympique Marseille werd met 1-0 gewonnen door de Grieken. Invaller Ahmed Hassan maakte namens de thuisploeg het verschil in blessuretijd. Vlak na rust dacht Giorgios Masouras zijn ploeg al aan de voorsprong te hebben geholpen, maar zijn goal werd na tussenkomst van de VAR afgekeurd wegens buitenspel.