Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Lazio wint met 3-1 van Borussia Dortmund

Lazio heeft zijn eerste duel in de Champions League met 3-1 gewonnen van Borussia Dortmund.

Na zes minuten opende de Romeinse spits Ciro Immobile de score na balverlies van Lukasz Piszczek. Die voorsprong werd verdubbeld toen Luiz Felipe bij een hoekschop inkopte en de bal via doelman Marwin Hitz in het doel belandde.

Twintig minuten voor tijd zorgde Erling Haaland weer voor hoop bij de Duitsers door vanaf de rand van het strafschopgebied raak te schieten. Invaller Jean Akpa Akpro maakte vijf minuten later alweer een einde aan die hoop door het duel met de 3-1 te beslissen.

Lazio gaat op basis van een iets beter doelsaldo aan de leiding in poule F, gevolgd door Club Brugge dat eerder dinsdagavond met 2-1 van Zenit Sint-Petersburg won.