Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Club Brugge slaat in blessuretijd toe tegen Zenit

Club Brugge heeft Zenit Sint-Petersburg in de openingsronde van de Champions League verslagen. Het duel tussen de ploegen uit poule F eindigde in 1-2 door een late treffer van Charles De Ketelaere.

De eerste helft was zonder echte kansen, maar de Belgen kwamen na rust op voorsprong door toedoen van spits Emmanuel Dennis. Tien minuten later kwam de thuisploeg langszij toen verdediger Dejan Lovren, vorig jaar nog Champions League-finalist bij Liverpool, van afstand op de paal schoot en de bal via de rug van doelman Ethan Horvath in het doel belandde. Diep in blessuretijd besliste De Ketelaere op aangeven van aanvoerder Ruud Vormer de wedstrijd.

Bij Club Brugge begon Noa Lang, onlangs overgekomen van Ajax, op de bank en viel een kwartier voor tijd in. In Sint-Petersburg zaten duizenden toeschouwers in het stadion.